goreal

adhitz

Cautati filmul dorit.

Cautati filmul dorit.

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 21 octombrie 2011

Scream 4 (2011)


Scream 4 (2011) – Cosmarul continua – online gratisLa cincisprezece ani după oribilele crime ale celui numit Ghostface, Sidney Prescott (Neve Campbell), acum scriitoare de succes a unui roman motivaţional, se întoarce în orăşelul său natal, Woodsboro, care este ultima oprire în turneul de promovare a cărţii sale.Din nefericire, odată cu întoarcerea ei, reapare şi Ghostface, care îi pune în pericol pe toţi cei dragi lui Sidney, şeriful Dewey (David Arquette) şi Gale Weathers (Courteney Cox), care acum sînt căsătoriţi, ca şi pe verişoara ei Jill (Emma Roberts) şi pe mătuşa sa Kate (Mary McDonnell). Însă aceştia nu sînt singurii care se află în pericol, căci o nouă generaţie are acum de înfruntat o teroare nouă.Vezi Trailer
Va dorim vizionare placuta !

joi, 20 octombrie 2011

Fantomas se dechaine (1965)


Fantomas se dechaine (1965) – filme online gratisCand profesorul Marchand, un celebru cercetator, dispare in mod misterios, comisarul Juve il banuieste imediat pe Fantomas. Intre timp ziaristul Fandor se deghizeaza in asistentul profesorului Marchand, Lefevre. In acelasi timp si Fantomas se deghizeaza in acelasi personaj si pleaca la Roma la un congres international si in felul acesta reuseste sa scape de ochii ageri ai lui Juve. Comisarul incearca sa ii dea de urma si astfel incepe o urmarire plina de situatii comice.Acţiunea filmelor este inspirată din literatură, dar cu o foarte mare marjă de libertate. Eroul cinematografic se deosebeşte radical de cel literar, prin introducerea unei note umor, care a determinat critica să considere că filmele sunt un fel de capodoperă a unui gen cinematografic care le cuprinde numai pe ele: „filmul de acţiune înspăimântător şi burlesc“ în acelaşi timp. În timp ce în romane, Fantômas era interesat numai de bogăţie, personajul creat de scenarist şi întruchipat de Jean Marais îşi propune dominarea sau distrugerea lumii.


Va dorim vizionare placuta

Fast & Furious 5 – Fast Five (2011)

Fast & Furious 5  – Fast Five (2011)  – filme online gratisDupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O’Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de super-piloti de masini rapide, având la dispozitie o singura sansa pentru a se confrunta, cu un om de afaceri corupt, un lord al drogurilor Joaquim de Almeida, care îi vrea morti, dar în acelasi timp evitând sa fie capturati de catre un agent federal neobosit – Luke Hobbs , care nu rateaza niciodata “tinta” lui. El este desemnat pentru a-i urmari pe Dom si Brian si a-i aresta. Dar îsi da seama ca nu reuseste sa separe baietii buni de cei rai, si trebuie sa se bazeze pe instinctele sale pentru a-si încolti prada înainte ca altcineva sa o doboare.



















Va dorim vizionare placuta !





Zookeeper (2011)


În Omu’ de la Zoo, animalele de la Franklin Park Zoo îl iubesc foarte mult pe Griffin Keyes (Kevin James), cel mai bun îngrijitor al lor. Constatând că se simte mai în largul lui în compania unui leu decât a unei fete, Griffin se hotărăşte să plece de la Zoo pentru a-şi căuta o slujbă mai spectaculoasă, fără de care nu va reuşi niciodată să cucerească o fată. Cuprinse de panică, animalele se decid să rupă legământul de tăcere cu care se obişnuiseră de la începuturi şi să-şi dezvăluie cel mai mare secret: ele pot vorbi! Pentru a-l convinge pe Griffin să nu le părăsească, ele se angajează să-l înveţe regulile din lumea animalelor, după care ar putea face curte unei iubite. În rolurile principale din film mai joacă Rosario Dawson şi Leslie Bibb, iar pe coloana sonoră vom auzi vocile renumite ale actorilor Cher, Nick Nolte, Adam Sandler şi Sylvester Stallone.
Va dorim vizionare placuta!